Főoldal

Fórum
Bihari Hírlap


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
Lajos   2014.03.03 16:27
Mivel a Bihari Hírlap nem tudja publikálni a mozgóképeket, ezért megpróbálom így közreadni, talán néhány embernek kellemes perceket szerez. http://www.youtube.com/watch?v=AbCGZJ2FtF4&feature=youtu.be
Ez a webcím bemutatja Berettyóújfalut most 2014. március 1-én madártávlatból. Szép napot Mindenkinek!
st_marton1   2012.04.27 15:08
Nagyon lapos lett újabban a Bihari Hírlap, nem ehhez vagyunk hozzászokva! Mi történt? Szinte semmi nincs benne. :(
tetekom   2011.12.17 15:23
Elírtad, a lopás szót nem így írják: vásár(lás)

A vásárban a vásárlás után fizetni is szoktak! Igaz a lopás után is, csak azt a hűvösön.
Előzmény
mathiasrex   2011.12.16 13:51
És addig szabad a vásár(lás)?
farkas77   2011.12.16 13:39
Ez egy jó kérdés.
Majd lesznek új tagok delegálva és feláll az új FB.
Előzmény
mathiasrex   2011.12.15 13:51
Felügyelő bizottság nélkül, hogy működhet a Nova Villa?
pappjani   2011.12.15 06:56
Tisztelt tetekom !

Nem azért nemecsekes a név mert faragatlan vagyok hanem mert csak ezt a nevet találtam itt !

Szóval megszóllíttattam ! Itt vagyok !Néhány dolog tisztázása érdekében szeretnék válaszolni.Először is nem vagyok már tagja a felügyelő bizottságnak rosszak az információi másodszor meg kb. annyi pénzt kaptunk itt mint felügyelőbizottsági tagok mint Ön a NASA-tol az űrkutatás fejlesztéséért.Arrol jelzem soha nem is volt szó,hogy bármilyen juttatás járna ezért.Mivel elfoglaltságom nem teszi lehetővé,hogy részt vegyek az FB munkájában ezért lemondtam. Tisztelettel:Papp János
Előzmény
farkas77   2011.12.14 15:21
Kedves tetekom!
Valóban a kezdetben a Jobbik részéről Én voltam jelölve, viszont ez év elejétől helyettem egy másik tagunk lett jelölve, Nagy Imre.
Az alatt a pár hónap alatt nem volt alakuló ülés, melyet a kft. ügyvezetőjének kellett volna összehívnia. Így ez idő alatt a felügyelő bizottság nem volt jogosult érdemi munkára. A helyettem jelölt tagtársam is ugyan ebben a cipőben járt.
Szűk egy év elteltével Boruzs Imre a Polgármester Úrnál jelezte, hogy ez az állapot tarthatatlan és amennyiben nem lesz azonnal összehívva a felügyelő bizottság, úgy jogi lépéseket teszünk. Végre e hónap 9-én megtörtént az alakuló ülés, ahol a tagok lemondtak tisztségükről, mert bizonyos okok miatt nem vállalják eme feladatot.

Üdvözlettel: Farkas Zoltán
Előzmény
tetekom   2011.12.14 11:47
Na akkor folytassam egy kicsit.
A 2010.december 16-án megtartott képviselő testületi ülésen megválasztott Nova Villa felügyelő bizottsági tagjai mi a francot csinálnak? Nekik nem tűnik fel az ott zajló események?
Kérdem e három személyt, név szerint Papp Jánost, Nagy Zsuzsannát és Farkas Zoltánt, mit csinálnak maguk a pénzükért? Vagy van valamilyen oka a hallgatásuknak? Ha van oka, akkor csalódnom kell a jobbikos felügyelő bizottsági tagban, Ők hirdetik magukról, hogy mennyire becsületesek és harciasak!
névtelen   2011.12.13 21:00
Kedves Mindenki, bármely témában is szólt hozzá az utóbbi hetekben! Még egy kényszeredett utolsó hozzászólást megeresztek, aztán távozom a fórumtagok sorából. Mert ugye, a fórum azt jelentené klasszikus esetben (már ha a címzettek valóban "konzervatívok" volnának, értenék is, hogy jön egy kérdés, aztán arra jön egy válasz. Tetekomnak szerencséje volt, még ha más fórumon próbálkozott is, meg hát kapott egy arrogánsnak csak finoman nevezhető választ is. Én ugyan feladtam a Hírlap kiadásával kapcsolatos financiális kérdésemet, de most, hogy látom a dúsan beömlő parkolási és egyéb médiabevételeket, kérdem, hogy akkor hát mennyivel kerül ez a színes "havibaj" kevesebbe? Tudom, hogy hiába kérdezem, mert hát erősen szarik (elnézést, de már nem érzem indokoltnak a durva részek kipontozását, hisz Ügyvezető "igazgató" úr is sok mindent megengedhet magának) itt a fejünkre, én eztán nem kívánok aláállni. De tudják, mit? Már nem is érdekel. A nívón semmi változás, a kérdésekre semmi válasz, elkeseredett nyugdíjasok, ráérő gondolkodók és reményvesztett huszonévesek (mindenkivel teljesen egyet tudok érteni, sajnálatosan - nem is értem, minek ragaszkodom még mindig ehhez az "élhető kisváros"-hoz): bölcs vezetőinknek csak annyit tudok javasolni, hogy a következő napokban kicsit engedjék lejjebb a fejtartásukat, mert esőt ígér a meteorológia. Az meg elég szar, ha az orrunkba ömlik a víz. Köszönjük szépen a hozzánk való nincs mit, én a magam részéről már egy válaszra sem vagyok kíváncsi. Valahogy nem szeretem az izzadtságszagot, a magamét sem, nem hogy a másét. A Horn-féle "na és!" és a gyurcsányi "el lehet menni" után köszönöm azoknak, akikben egy éve még bíztam (nyugi, kihevertem, mára már e betegségből is kigyógyultam). Gallér cserélve, de a szennyes ing maradt. Hónaljban egyre sárgább...
Felhasználónév:
Jelszó:

Börtönkórház
Ivóvíz
Állatvédelem
Itt élünk, ez a mi városunk
Bihari Hírlap

A szavazás szünetel


Ön a 669589. látogatónk!