Főoldal

Fórum
Ivóvíz


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
Lajos   2016.12.13 14:30
Kedves igyuszi! Sajnos el kell keserítselek. Én is felszereltem egy kb. 20e.Ft-os szűrőt, ami tökéletes ugyan, de 3 hónap után a mocskos víz miatt szűrőket kell cserélni, ami tizen akármennyibe kerül. Sajnos ez van.
Előzmény
Lajos   2016.05.09 14:57
A kórház mögötti, Herpályi részen az ivóvíz semmire nem használható már hosszú ideje. Hordalékos, iszapos, poshadt, büdös! Többször lett az illetékesek felé jelezve, de a számla benyújtásán kívül semmiféle intézkedés nem történt! Miért kell a semmiért fizetni?! A főzést, fürdést, ivást el kell felejteni, a boltból kell az ásványvizet megvenni. Szívesen megmutatom egy vödör vízben az eredményt. Várom az illetékesek reagálását, talán megmozdulnak végre!
Gipsz Jakab   2011.11.11 17:10
Aki Biharországot járja, több településen találkozik közkúttal.Itt miért nem nyitják meg a régi kutakat, hogy a lakosság ingyen jó minőségű vizhez jusson? A Herpály-team számláitól mindenki agyvérzést kap.Az is olyan semmirevaló cég, mint a mostani Nova villa.
Korlolt fejű társaság!
Szántai László   2011.09.08 10:08
Érdekes a felvetés. Ismereteim szerint, mielőtt az automata klórozó berendezés beépítésre került az újfalui vízműtelepen, sokkal finomabbnak tartották az ivóvizet. Így ennek előtte élvezetesebb volt a víz, viszont a laborvizsgálati eredményei voltak rosszabbak. Most ezek jobbak, viszont a víz élvezeti értéke helyenként rosszabb. A szentmártoniak egy része is panaszkodik a víz ízére és "színére", különösen, amióta össze lett kötve Újfalu és Szentmárton ivóvízrendszere. ( Ha jól emlékszem, 1994-ben.) Viszont itt tudni kell, hogy a szentmártoni ivóvízkút nagyon meleg vizet ad, mely jó táptalaja a kórokózóknak. Ezek ellen viszont védekezni kell. E tényezők együttes hatása lehet a helyenként és időnként rossz élvezeti értékű víz. Egyébként az önkormányzatnak szándékában áll a rövidesen lehetővé váló ivóvízminőségvédelmi pályázaton indulni annak érdekében, hogy városunkban az ivóvíz minősége, élvezeti értéke a lehető legjobb legyen.
Az ivóvízszolgáltatás részletes napi kérdéseiről a Herpály-Team Kft. szakemberei tudnak felvilágosítást adni.
Üdvözlettel: Szántai László
Előzmény
lacibatyo41@citromail.hu   2011.08.16 13:02
Olvastam egy összehasonlitást,hogy a világban mennyibe kerül az ivóviz és mi a vizben gazdag ország tudjuk a legdrágábban az ivóvizet biztosítani a lakosságnak.Issza-nem issza nincs más!
boros07   2011.08.16 09:39
Valóban ez a víz probléma mikor lesz téma? Gondolom mindenki észrevette, hogy városunk vize ihatatlan, büdös és még a színe sem víz színű. Nem tudom ki hogy van vele de ezt nem lehet meginni. Nem csoda ha az ANTSZ a szomszédban nemrégen nyílt kisboltnak nem adott elsőre engedélyt a nyitásra rossz vízminőségre hivatkozva. Mi pedig fizessük a vízdíjat és senki nem tesz semmit! Nem szűrőt kell vásárolni a csapra hanem rendes ivóvizet szolgáltatni. Ha már szűrőt veszek akkor az eső vizet is tisztíthatnám és nem lenne szükség a vezetékes vízre. Ezt a kérdést próbálja már orvosolni valaki! Ne keljen a drága ásványvizet venni. JÓ LENNE TENNE MÁR VALAKI VALAMIT EZ ÜGYBEN!!!!
igyuszi   2011.05.29 12:34
Érdeklődnék, hogy városunknak mely részein iható a vezetékes ivóvíz, illetve ahol nem, ott milyen vízszűrővel sikerült megtisztítani a csapvizet.
Felhasználónév:
Jelszó:

Börtönkórház
Ivóvíz
Állatvédelem
Itt élünk, ez a mi városunk
Bihari Hírlap

A szavazás szünetel


Ön a 669589. látogatónk!